Metodele de copiat sunt din ce în ce mai ingenioase. De la clasicele lucrări făcute de acasă sau fițuici îndesate în pantaloni sau încălțăminte și până la căștile minuscule ce au invadat piața mondială, elevii și studenții încearcă orice pentru a mai tăia din orele de studiu.


În loc să învețe pentru examenele care o așteptau și să sedimenteze materia în orele de dinaintea testelor, o tânără ce se pregătea de examenul la fizică a găsit o modalitate inventivă de a se asigura că formulele pe care ar putea să le uite îi sunt la îndemână: le-a ascuns sub unghiile lungi, arată The Sun.

Întâmplarea a fost desconspirată pe o rețea socială, unde a fost publicată imaginea cu dovada. Bucăți minuscule de hârtie au fost lipite în interiorul unghiilor. Deși s-ar fi așteptat să fie lăudată pentru creativitate, fata care a adoptat această metodă de a reuși la examen a fost îndelung criticată pentru lenea de care a dat dovadă și pentru dezinteresul față de materie.

Unul dintre cei care au comentat a spus: "Și când te gândești că timpul și efortul de a face și lipi fițuicile ar fi putut fi folosite pentru a învăța...", în timp ce o altă persoană a atras atenția asupra faptului că ceea ce a ales să nu învețe fata respectivă era de fapt partea simplă a materiei pe care o avea de pregătit pentru examen.

 
 
Loading...