Un tânăr bărbat, în vârstă de 21 de ani, suferă de o boală foarte rară cre îl face să pară cea mai vârstnică persoană din lume. Corpul său este schimonosit, atrofiat și nu ai putea crede că este un tânăr abia trecut de vârsta pubertății.


Rupesh Kumar, originar din India, cântărește doar 20 de kilograme și îmbătrânește de opt ori mai repede decât o persoană obișnuită pentru că suferă de sindromul Hutchison-Gillford, o afecțiune genetică rară care cauzează accelerarea îmbătrânirii. Afectează una din opt persoane, precizează The Mirror.

Se crede că Rupesh a rămas singurul supraviețuitor dintre cei care suferă de această boală., după ce sud-africanul Leon Botha a murit la 26 de ani și arăta la fel de bătrân. Părinții săi sunt disperați și nu mai știu la cine să ceară ajutorul. Anumiți vizitatori le-au oferit chiar bani pentru a-l folosi pe Rupesh la circ.

Afecțiunea lui Rupesh se înrăutățește pe măsură ce înaintează în vârstă și din păcate pentru el, nu există un tratament pentru această boală.

 
 
Loading...