Părinții ar face oric epentru ca cei mici să fie în siguranță și să se simtă iubiți. Din păcate, acesta nu este cazul unor părinți din California, Statele Unite ale Americii. David și Louise, doi părinți denaturați sunt condamnați pentru torturarea copiilor și tratarea acestora precum niște sclavi.


Vecinii celor doi părinți învinovățiți pentru torturarea copiilor și legarea acestora de pat au declarat că cei 13 copilași ai cuplului "se comportau foarte bizar, de parcă nu ar fi văzut niciodată alți oameni și că obișnuiau să iasă din casă doar noaptea, pentru a scotoci prin tomberoanele de gunoi". David și Louise Turpin sunt judecați pentru torturarea celor 13 copii ai cuplului, cu vârste cuprinse între 2 și 29 de ani. Polițiștii i-au găsit pe copii închiși în casă, legați cu lanțuri de pat, locuind în condiții deplorabile, informează independent.co.uk.

Foto
David și Louise Turpin cu copiii lor
Foto: Facebook Louise Turpin

Mai mult decât atât, atunci când oamenii legii i-au preluat din casa în care au fost torturați ani la rând, toți copiii se aflau într-o stare evidentă de malnutriție. Oamenii legii au primit un telefon de la una dintre fetele cuplului, care a reușit să părăsească casa și să apeleze la polițe, implorând ajutor pentru ea și frații săi. Atunci când membrii poliției au ajuns la fața locului au fost înfiorați de scena pe care au văzut-o. 13 copii, legați de pat, cu haine vechi și murdare, ținuți în întuneric parțial. Vecinii au fost șocați de întâmplare și au povestit că, în ciuda faptului că toți copiii erau foarte retrași și ieșeau să se plimbe doar seara, uneori cutând în tomberoane, familia Turpin părea să fie una obișnuită și fericită. Soții vorbeau mereu foarte frumos despre copii și încărcau adesea fotografii cu ei din vacanță. Nimic nu părea în neregulă. Atunci când au fost întrebați care este explicația pentru gestul lor incredibil, nu au putut furniza o explicație concretă. 

loading...
Loading...