Dragostea nu are vârstă! Iar Bernard (93 de ani) şi Margaret Brice (95 de ani) confirmă această afirmaţie. Ei s-au îndrăgostit la înmormântarea soţiei lui Bernard, în 2011, şi acum s-au cununat.


Au intrat în istorie cu titlul de cel mai bătrân cuplu de miri şi povestea lor e demnă de film! Margaret Husband a fost domnişoară de onoare, acum 66 de ani, la nunta lui Bernard Brice cu Dorothy, prima soţie.

 

Bărbatul a devenit văduv în 2011 şi cei doi s-au reîntâlnit. Scânteia iubirii s-a reaprins şi, acum câteva săptămâni, cei doi “porumbei” care au împreună 188 de ani şi-au jurat credinţă până când moartea îi va despărţi la Biserica St. Mary, din Gosforth, Cumbria, Marea Britanie. Fiul lui Bernard, Graham, de 63 de ani, a fost cavaler de onoare. “Mă simt binevenită în familia lui Bernard”, a declarat mireasa. “Nu credeam că tata o să se mai însoare la şase ani după ce a murit mama. Are 93 de ani, dar miracolele încă se mai întâmplă”, a declarat pentru Daily Mail fiica mirelui, Helen Gadsby, de 65 de ani.

16_foto4-70-50-caters_alana-photography-caters-news.jpg

La ceremonie au fost prezenţi peste 80 de invitaţi

 

Domnişoare de onoare au fost strănepoatele miresei, Holly şi Megan Husband. Petrecerea nupţială a avut loc la Whitehaven Golf Club, după ce mirele şi mireasa s-au odihnit un pic la prânz. “A venit momentul să îmi văd de viaţa mea”, a mai adăugat mirele.

 
 
Loading...