Albert Maycock (81 de ani) este cel mai bătrân dealer de heroină din Marea Britanie. Acesta își ținea marfa fie în cârjă, fie în ouă de ciocolată, pe care se presupunea că le ducea nepoților.


Cel mai vechi comerciant de heroină din Marea Britanie a fost prins cu droguri încorporate în cârja în care se sprijinea, în timp ce livra medicamente de primă clasă unui membru al familiei sale. Acesta a mai fost prins o dată când își păstra marfa în ouă de ciocolată sau cutii de bomboane.

În momentul în care a fost prins, bătrânul a recunoscut că are asupra lui 7,83 de grame de heroină, având o valoare aproximativă de 800 de lire. Polițiștii au declarat că acesta avea pachete de heroină în interiorul tuburilor telescopice ale unei cârje metalice. Ofițerii au prins bătrânul dealer într-un parc din Vauxhall Astra din Plymounth, Devon.

”Păstra medicamentele pentru un membru al familiei sale. Bătrânul avea grijă de dependența altcuiva”, a declarat un ofițer, conform Mirror. Bătrânul a fost eliberat pe cauțiune până la pronunțarea sentinței, judecătorul luând în calcul închisoarea și munca comunitară.

În anul 2008 bătrânul a recunoscut că deținea în mod direct cocaină din clasa A de droguri, având 24 de grame într-un dulap de bucătărie, într-o cutie de bomboane. Mai târziu, Albert a negat că ar fi fost implicat în vreun fel, spunând că a recunoscut doar pentru că anchetatoriiau găsit marfa pe proprietatea lui.

 

 

 
 
Loading...