Nu vă mai plângeţi, domnilor! Femeile cu ”un prost caracter” sunt benefice pentru sănătatea dumneavoastră! Cel puţin aşa ne asigură un nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Chicago.


 A trăi cu o persoană care nu e mereu de acord cu tine poate fi obositor, dar este bine pentru sănătate şi mai ales pentru sănătatea bărbaţilor. Aşa că diabeticii sau celibatarii ar trebui să-şi găsească repede o soţie dificilă. Efectul certurilor cu partenera ar permite reglarea nivelului de glicemie din sânge. Se ştie că hiperglicemia provoacă uneori schimbări de dispoziţie. Întreţinând uneori conversaţii aprinse, scădem nivelul de glicemie.

O altă informaţie care rezultă din acest studiu insolit este că femeile cu caracter prost sunt adesea dotate cu o mare inteligenţă. Discutând în contradictoriu cu acestea, bărbaţii prezintă un risc scăzut de a suferi de boli neurodegenerative, cum ar fi boala Alzheimer, susţin cercetătorii. Studiul a fost făcut asupra a sute de cupluri şi rezultatele au fost elocvente. 

Loading...