În ultimii ani, camerele de supraveghere au suprins diverse accidente șI momente în care oamenii de la fața locului fie au reușit să scape ca prin minune teferi, fie, din păcate, și-au pierdut viața. Următoarele înregistrări video surprind cinci dintre cele mai terifiante momente în urma cărora unele persoane au fost la un pas de a muri, iar altele au fost din păcate înfrânte aceasta.


Moartea Sarei Jones

mkmlknm.png

momente terifiante filmate
Moartea Sarei Jones pe calea ferată
Foto Youtube

Conform ViralNova.com, Sara Jones a fost una dintre cameramanii care filmau în 2014 pentru “Midnight Rider”. În timpul primelor înregistrări, echipa a filmat pe un pod de cale ferată, în Georgia, într-un loc nepermis din cauza lipsei siguranței. Au avut însă neșansa ca în momentul filmărilor să treacă un tren. Încercând să strângă în grabă echipamentul și să fugă de pe pod, Sara Jones nu a reușit să se adăpostească la timp și a fost lovită în plin de tren, murind imediat.

Accident cu snowboard-ul

lmklnmklnl.png

momente terifiante filmate
Accident cu snowboard-ul
Foto Youtube

În Statele Unite, se produc annual numeroase accidente cu snowboard-ul, fie din neatenția practicanților, fie din cauza vremei nefavorabile. Urmările sunt mereu aceleași – accidentări deosebit de grave sau chiar mai rău.

Un practicant amator al acestui sport destul de periculos, și-a filmat îndrăzneala cu o cameră video plasată pe casca de protecție. Acesta a avut un serios accident din cauza lipsei sale de orientare. Din fericire, a scăpat doar cu câteva oase rupte.

Incident cu mingea gonflabilă

kljbkbhb.png

momente terifiante filmate
Incident cu mingea gonflabilă
Foto Youtube

Zorbing este unul dintre cele mai noi sporturi și poate fi practicat de doi oameni care intră într-o minge gonflabilă cu ajutorul căreia se rostogolesc de pe un deal sau munte. Deși pare un sport plin de adrenalină, are desigur și riscurile lui. Două persoane care practicau zorbing au fost filmate în timp ce vântul a deviat cursul mingii și a rostogolit-o într-o râpă.

Întâlnire periculoasă cu un urs negru

mpmkoopjkpj.png

momente terifiante filmate
Întâlnire periculoasă cu un urs negru
Foto Youtube

Urșii par animale simpatice, dar sunt unii dintre cei mai feroce prădători, iar o întâlnire cu aceștia se poate termina destul de urât. Acest lucru au aflat doi atleți din proprie experiență în momentul în care au întâlnit un urs negru în timp ce se antrenau în sălbăticie. Din fericire, au scăpat, dar situația devenise destul de periculoasă.

La câțiva pași de o tornadă

lmknmlkn.png

momente terifiante filmate
La câțiva pași de o tornadă
Foto Youtube

Tornadele sunt unele dintre cele mai terifiante fenomene naturale extreme. Anual, acestea fac numeroase victime și pagube materiale, iar din păcate suntem neputincioși în fața acestora. Nu la fel pare să fi crezut și un bărbat din Midway, Statele Unite, care a filmat o tornadă aflată la doar câțiva metri depărtare.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 
 
Loading...