Moda și imaginația nu au limite, iar pozele din acest articol confirmă acest lucru. În spatele acestor accesorii, considerate de unii horror, de alții, avangardiste, se află designerul Beate Karlsson, o tănără de doar 25 de ani, născută în Stockholm, Suedia. Pagina ei de Instagram este plină de creații din silicon care șochează în poze, darămite în realitate.


Cizmele de "monstru" fac parte din noua colecție a lui Beate Karlsson pentru AVAVAV Firenze, un brand de modă din Italia, iar de o săptămână, de când au apărut pe pagina de Instagram a designer-ului, au devenit virale pe Internet.

cizme-monstru3-profimedia-0590282721.jpg

Cizmele ”însângerate” s-au vândut deja
foto: Profimedia

"Avavav mi-a oferit posibilitatea de a face o colecție cu libertate creativă deplină. Am profitat de această ocazie și am condimentat-o cu unul dintre produsele mele preferate: pantofii. Pantoful cu patru degete (picioare însângerate) se dorește a fi o extensie purtabilă a pantofilor Claw, care nu sunt atât de purtabili, și care cântăresc aproximativ 4,5 kilograme", a declarat Beate Karlsson într-un interviu pentru papermag.com.

cizme-monstru2-profimedia-0590282715.jpg

Cizmele bizare sunt realizate din silicon
foto: Profimedia

Produsele nu sunt create în serie, însă cine dorește să "poarte" așa ceva se poate înscrie pe o listă de așteptare. Beate Karlsson (foto jos) a creat în trecut și o replică din silicon a celebrului posterior al lui Kim Kardashian.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: