O femeie însărcinată din India a crezut că va aduce pe lume un copil, dar când a venit momentul să nască, aceasta a avut parte de o mare surpriză. Nici ea, nici medicii nu se așteptau la o asemenea întâmplare, având în vedere că femeia a refuzat consultația la ecograf.


Manita Singh (25 de ani) din Chhttisgarh, India, a născut cinci copii sănătoși în doar 30 de minute, potrivit Metro.co.uk. După ce doctorii au reușit să scoată primul copil în jurul orei 11 a.m., aceștia au fost surprinși să observe că femeia urma să nască de fapt încă patru copii. Nici medicii, nici Manita nu au știut câți copii va naște deoarece femeia nu a fost consultată la ecograf. Toți cei cinci bebeluși sunt fetițe.

ad_201718201.jpg

copii nascut
A născut cinci copii în doar 30 de minute
Foto Metro.co.uk

Tatăl copiilor, Mahesh Singh (26 de ani), este foarte fericit pentru că i s-au născut cinci fete și că toate par momentan sănătoase. “Sunt extrem de recunoscător lui Dumnezeu pentru că ne-a binecuvântat nu cu unul, ci cu cinci copii. Am fost foarte supărați atunci când, în urmă cu doi ani, ne-a murit primul copil, un băiețel, imdiat după naștere. Cred că Dumnezeu ne-a compensat pierderea”, a mărturisit Singh.

ad_201718231-e1459668958632.jpg

femeie nascut cinci copii
Manita Singh
Foto Metro.co.uk

Deși toate cele cinci fetițe par să fie sănătoase, medicii sunt rezervați și îi țin pe copii sub observație constantă deoarece aceștia s-au născut prematur.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 
 
Loading...