Un tânăr de 20 de ani este acuzat că a violat trei fete, dar i s-a permis să se uite la un film erotic pe perioada detenției. Întrebat de ce a făcut acest lucru, s-a apărat afirmând că a dorit să vadă dacă mai are vreun efect asupra sa acel gen de filme.


Chiron Hutchinson (20 de ani) s-a uitat la celebrul filmul „Fifty Shades of Grey” în timp ce se afla în detenție pentru infracțiunile deosebit de grave de care este acuzat, așteptând verdictul instanței, informează The Sun.

Băiatul, care lucrează într-un supermarket din Marea Britanie, este pus sub trei acuzații de viol. El a recunoscut în fața judecătorilor fapta de agresiune sexuală față de o fetiță de doar 14 ani, o altă fată de 17 ani și încă o tânără de 24 de ani.

violator_2.jpg

violator
S-a uitat la „Fifty Shades of Grey” pentru a vedea dacă mai are vreun "fior sexual"
Foto: Facebook

Acum, procurorii anchetează și conducerea închisorii pentru a afla cum de i s-a permis tocmai unui infractor acuzat de viol să se uite la filme pornografice sau erotice. Chiron a mărturisit în fața judecătorilor că s-a uitat la „Fifty Shades of Grey” pentru a vedea dacă mai are vreun „fior sexual”.

 
 
Loading...