Ea e Esther, Purcica Minune de 300 de kilograme care locuiește în casă cu stăpânii și are un cont de Facebook, urmărit de aproape un milion de internauți. ea a fost adoptată de stăpâni pe când era un mic purceluș de lapte, dar nu s-au așteptat ca noua „membră” a familiei să nu se mai oprească din crescut.


Steve Jenkins și Derek Walter, din Ontario, Canada, au adoptat-o pe Esther în speranța că nu va cântări cu timpul mai mult de vreo 30 de kilograme, dar au avut o mare surpriză cu timpul, după cum precizează Daily Mail.

Acum, Esther are deja doi ani și este mai grea decât un urs polar adult! Scroafa, care a fost învățată cum să nu-și facă nevoile oriunde prin casă, este de zece ori mai mare decât ar fi normal pentru purceii din rasa ei.

porc_2.jpg

porc
Esther a fost învățată de stăpâni să nu își facă nevoile oriunde prin casă
Foto: Facebook

Mănâncă totfelul de vegetale în valoare de 36 de dolari zilnic. Are o dietă specială cu fulgi de ovăz, ors și porumb, precum și fructe proaspete, banane coapte și coji de legume. Nu refuză nici înghețata și prăjiturile la ocazii speciale. Steve și Derek spun că Esther este un „porcușor de companie” și îi place să-și petrecă timpul dormind pe canapea sau chiar în patul stăpânilor ei.

porc_3.jpg

porc
Adoră să doarmă în patul stăpânilor
Foto: Facebook

Ei au mărturisit că de câte ori îi vizitau prietenii, se spuneau că Esther devenea tot mai mare, dar lui Steve și lui Derek nu li se părea acest lucru prea evident, întrucât locuiau în permanență cu purcica. „Am adoptat-o și am început să o iubim. Ce altceva puteam face? Nu era vina ei și nu am fi renunțat niciodată la un animal de companie.”

porc_4.jpg

porc
Esther a fost adoptată pe când era doar un purceluș de lapte
Foto: Facebook

Esther s-a bucurat de traiul „luxos” oferit de stăpânii ei încă de la început, iar aceștia chiar i-au făcut și un cont de Facebook. Veterinarul a considerat că purcica nu va mai crește, dar se va îngrășa pe măsură ce se va maturiza. Dar minunea abia atunci a început. Ea devenise atât de mare, încât Steve și Derek au fost nevoiți să se mute într-o casă mai spațioasă.

Îi place să doarmă în aceeași cameră cu noua ei familie, unde are o saltea pe podea (să nu vă închipuiți că Esther a simțit vreodată asprimea paielor și fânului de grajd). Mai mult decât atât, ziua preferă să se tolănească în patul celor doi stăpâni, când aceștia sunt la muncă.

 

 
 
Loading...