O tânără femeie care susține că are două vagine a povestit într-un documentar că viața ei a fost mult timp un coșmar din cauza acestei malformații rare. Ea a avut curajul de a vorbi public despre condiția sa, dar a preferat să fie cunoscută doar sub numele Nicci.


Ea s-a născut cu o diformitate anatomică la nivelul organelor reproducătoare, iar acest lucru i-a făcut viața un coșmar, în special din cauza perioadelor de ciclu, informează The Mirror. Situația sa devenise atât de critică, încât și-a dorit să facă o histerectomie.

Bruneta a dezvăluit în documentar că relațiile intime i-au creat numeroase probleme pentru că de fiecare dată o făcea să se simtă că o „ciudățenie a naturii”, pentru toți bărbații fiind o noutate sexul cu o femeie cu două vagine.

„Prima dată când mi-am dat seama că ceva nu era în regulă a fost când eram adolescentă pentru că sângeram mai mult decât ar fi trebuit. Durerea era insuportabilă în timpul ciclului. Doctorul mi-a spus atunci că am două pântece, două vagine și două cervixuri. Uneori eram nevoită să port scutece pentru adulți pentru că tampoanele nu erau suficiente.”

Nicci a urmat și un tratament cu hormoni, dar medicamentele nu s-au dovedit eficiente, iar perioadele sale de cilcu menstrual durau până la patru luni. Odată s-a întâmplat să dureze chiar șase luni. „Această condiție mi-a afectat profund viața, relațiile cu prietenii și mai ales cu iubiții.”

Din fericire, acum, Nicci este căsătorită cu un bărbat „minunat”, după cum a spus ea și este cel care îi dă putere să meargă mai departe.

 

 

 
 
Loading...