O femeie trece zilnic printr-un adevărat coșmar din cauza unei diformități la nivelul sânilor, pe care a căpătat-o încă din adolescență. Când avea 19 ani, a făcut o operație de mărire a sânilor care însă i-a schimbat viața complet, dar nu în bine, așa cum s-ar fi așteptat.


Kailan, o americancă și mamă a doi copii, își dorește să fie eliberată din „închisoarea” în care trăiește de când operația estetică pe care a făcut-o când era adolescentă a decurs teribil de greșit.

Potrivit Daily Mail, când avea doar 19 ani, și-a dorit o operație estetică la nivelul sânilor, dar doctorul la care a fost, i-a făcut intervenția chirurgicală în doar 15 minute. Când și-a dat jos bandajele, a fost șocată să observe că implanturile cu silicon fuseseră introduse mult prea sus față de țesutul sânilor. Lăsați la vedere, Kailan pare că ar avea de fapt patru sâni.

„Nu am vorbit despre mărimea lor sau despre ce îmi doream. Mi-a zis doar că operația va dura mai puțin de 15 minute”, a mărturisit Kailan în cadrul unei emisiuni televizate dedicată persoanelor care au suferit mutații sau malformații fizice în urma unor operații.

În plus, doctorul care a operat-o nici măcar n-a mai chemat-o la consultație. acum, ea este femeie matură și este nevoită să-și lipească sânii cu bandă adezivă de fiecare dată când iese pe stradă sau chiar și în timpul partidelor de sex, altfel, ceea ce ar trebui să creeze plăcere când îi privești, mai degrabă ar îngrozi.

Partenerul său a declarat că atunci când întrețin relații intime, Kailan folosește bandă adezivă transparentă. Pentru fiecare ocazie, ea are câte o bandă diferită, de diverse culori sau texturi, pentru a se adapta în mai multe situații și a nu se face de rușine.

 

 
 
Loading...