În mijloacele de transport în comun, de obicei, prioritate au persoanele în vârstă și femeile însărcinate. Dar ce se întâmplă când două dintre categoriile menționate mai sus concurează pentru un loc în autobuz? Nimic bun nu poate ieși din asta. Dovada este un caz recent, în care o femeie însărcinată a refuzat să-și cedeze locul unui bătrân.


Tânăra a avut mai mult noroc decât bărbatul în vârstă, și a găsit un loc liber înaintea lui. Nemulțumit, acesta s-a dus să o certe pe femeie că nu l-a lăsat jos, iar când a văzut că aceasta refuză să se ridice de pe scaun, a devenit violent. Potrivit mirror.co.uk, femeia din imagini este însărcinată în trei luni, iar bărbatul care a atacat-o are 70 de ani. Totul s-a întâmplat într-un autobuz din Kunming, China.

Privește imaginile revoltătoare

Bătrânul a pornit un întreg scandal în autobuz, începând să o lovească pe femeie peste față. Doi alți bărbați au încercat să intervină pentru a-l împiedica pe bărbat să o mai lovească pe tânără, în timp ce alți pasageri s-au oferit să îi cedeze locurile lor. 

 
 
Loading...