Cu siguranță unii dintre noi am fost nevoiți uneori să alegem să ne cazăm un hoteluri care nu inspiră prea multă încredere. Din lipsă de alternative, sunt bune și cele mai ieftine, dar un turist nu se aștepta să găsească în camera închiriată sfaturi despre ce să facă în caz de răpire.


Un suporter al echipei de fotbal Manchester United a mers în Rusia pentru a-și susține echipa, astfel că a fost nevoit să înnopteze la un hotel, precizează Metro.co.uk. Aici, a avut surpriza să dea peste un mesaj surprinzător, dar și tulburător în același timp.

Pe instrucțiuni erau trecute într-un paragraf câteva sfaturi cu privire la cum să reacționezi și ce să faci în cazul în care ești răpit. Clienții erau sfătuiți să nu opună rezistență față de răpitor și să facă inițial exact ceea ce li se cere. Dacă victima prezintă probleme de sănătate sau nu se simte bine, să încerce să ceară agresorului acordul de a suna după un doctor sau de a i se oferi niște medicamente. Clienților li se mai oferă și sfaturi cu privire la găsirea unui punct de orientare în spațiu dacă sunt duși într-un alt loc necunoscut.

mesaj.jpg

mesaj rapire hotel
Foto: Twitter

Suporterul a fotografiat instrucțiunile și a publicat imaginea pe contul său de Twitter. Cu siguranță un astfel de mesaj poate fi folositor, dar dacă vii pentru prima dată în acea țară și citești astfel de sfaturi, prima impresie va fi cu siguranță una temătoare, deloc favorabilă față de acel loc.

 
 
Loading...