Pare un scenariu de film, dar e realitate! Silicone Lovers are o fabrică parcă scoasă din serialul „Westworld”, difuzat de HBO, acolo unde oamenii pot îndeplini toate fanteziile făcând sex cu roboți.


Gigantul producător de roboți își dorește să realizeze „păpuși” care să se asemene perfect oamenilor, astfel încât cumpărătorii să nu poată să facă vreo diferență între realitate și fantezie. Silicone Lovers se bazează pe trăsături cât mai realiste ale roboților și apelează la tehnologii avansate pe noua serie de „humanoizi”, care să poată să recunoască vocea oamenilor și să răspundă atingerii acestora. Păpușile lor arată ca niște femei reale, parcă scoase din reviste. 

Compania susține că fabrica seamănă cu serialul „Westworld”, un parc de distracții western bazat pe tehnologie avansată, populat cu androizi sintetici denumiți „gazde” („hosts” n.r). Vizitatorii umani ai parcului „Westworld” se numesc „newcomers” („nou-veniți”) sau „guests” („invitați”. Ei pot face ce vor în acel parc, fără să existe repercursiuni. 

silicone-lovers.jpg

Silicone Lovers
Compania Silicone Lovers va lucra cu o firmă din China
Foto: Silicone Lovers

Producătorii își doresc să nu existe mari diferențe între roboți și persoane reale

În viitor, contactul interuman va fi din ce în ce mai rar. Nici măcar nu vom mai face sex unii cu alții, spun experții.  În schimb, fiecare persoană va avea câte un robot ce îi va putea satisface toate poftele. 

Louie Love, co-fondatorul Silicone Lovers, susține că fabrica în care sunt realizați roboții sexuali seamănă perfect cu lumea din „Westworld”. Compania va colabora cu o firmă din China, aflată în top în domeniul roboticii. 

„Învățăm mai multe despre tehnologia lor, iar în 2020 plănuim să lansăm o nouă serie de modele. Lucrăm cu un alt producător care este pe primul loc în robotică și avem o fabrică ce seamănă izbitor cu Westworld. Ne axăm pe hiperrealism, astfel încât să nu fie mari diferențe între un robot și o persoană reală. Ne concentrăm și pe mișcările robotului, să fie cât mai aproape de realitate”, a declarat Louie Love pentru Daily Star.

roboti.jpg

Silicone Lovers
Silicone Lovers și-a propus să facă roboți sexuali cât mai realiști
Foto: Silicone Lovers/ Daily Star

 

Citește și

Sexul cu roboți, mai bun decât cel cu oameni! Cum va arăta viitorul

 
 
Loading...
Citeste tot despre: