Dacă ar fi să ne luăm după unele zvonuri, nu avem certitudinea că informațiile nutriționale și ingredientele de pe etichetele produselor alimentare sunt adevărate. Dar dacă privim următoarele imagini care au înnebunit Internetul, cu siguranță nu vom mai avea deloc încredere în ceea ce mâncăm.


Oficialii chinezi au negat că folosesc cadavre marinate de oameni pentru a le conserva și a le vinde sub formă de preparate din carne în Africa, relatează DailyMail.co.uk. Chinezii au fost nevoiți să dea aceste explicații după ce câteva imagini care au fost publicate pe Facebook au produs o serie de controverse cu privire la conservele de carne distribuite pe continentul african.

3462c18200000578-3599649-image-a-6_1463687260398.jpg

cadavru
Presupusul cadavru este jupuit de piele și marinat
Foto Daily Mail

Zvonul potrivit căruia o fabrică de origine chineză ar folosi carne de om pentru preparatele la conservă a fost lansat după ce imaginile distribuite pe Internet înfățișează un cadavru uman. Corpul este jupuit de piele și pare pregătit pentru a fi tranșat.

3462c19900000578-3599649-image-a-5_1463687257092.jpg

cadavru
Chinezii au negat faptul că ar folosi carne de om pentru conserve
Foto Daily Mail

Presa din Zambia, țara unde sunt distribuite conservele de carne din fabricile și abatoarele din China, a fost criticată foarte dur pentru că a distrubuit fotografiile controversate pe Facebook, putând astfel distruge relațiile comerciale dintre cele două state.

În cele din urmă s-a dovedit că presupusul cadavru din imagini este fals și a fost folosit într-o campanie publicitară la jocul video "Redident Evil 6".

Chinezii au negat că preparatele la conservă ar fi din carne de om

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 

 
 
Loading...