Blonda și bruneta din imagine sunt una și aceeași persoane, chiar dacă au tenul de culori diferite? Nu vă vine să credeți? Este adevărat!


Modelul german din imagine are numele de scenă Martina Big. Obișnuia să fie blondă, însă acum Mrtina susține că s-a „transformat” cu succes într-o femeie de culoare, potrivit The Sun.

Pentru marea tranziție, Martina a apelat la injecții de bronzare extreme. Și-a dezvăluit noua identitate pe Facebook, unde a scris „Ultima dată am vizitat orașul (Los Angeles, n.r.) cu păr blond și pielea albă – acum sunt o femeie de culoare cu păr african”.

martina_bruneta_1.jpg

martina bruneta
Așa arată Martina după transformare
foto: arhiva personală

 

Reacțiile celor din jur nu au fost prea prietenoase: „La început, fanii meu au fost iritați, spunând «De ce ai făcut asta?», dar asta pentru că ei nu au văzut niciodată o fată albă să-și schimbe culoarea pielii”.

Acum, ea susține că primește mesaje de încurajare și sugestii să-și închidă și mai mult culoarea pielii. „Da, am pielea unei femei africane. Dar nu mă prefac că sunt o fată de culoare”, spune Martina.

martina_blonda_1.jpg

martina blonda
Așa arăta Martina înainte
foto: arhiva personală

 

Pe lângă intervențiile de închidere a culorii pielii, femeia are numeroase intervenții estetice, cele mai evidente fiind cele de la nivelul bustului și al buzelor. Chiar și așa, nu vrea să se oprească aici. „Urmează să merg la consultații pentru o operare de mărire a fundului și pentru trăsături faciale africane”, explică Martina.

 

 

 
 
Loading...