Evadare demnă de scenariul unui film. Un deţinut din Peru a reuşit să evadeze din închisoare după ce fratele său geamăn i-a făcut o vizită.


Alexander Delgado a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru jafuri şi abuzuri sexuale asupra unor minori. Peruanul a reuşit să evadeze din închisoare profitând de asemănărea cu fratele său geamăn. El a fost prins de poliţie abia după un an.

Un deținut a fost prins la 32 de ani de la evadare. Cum a fost găsit

_96682717_arkansas2.jpg

detinut jaf inchisoare evadare prins
Bărbatul a fost arestat în 1984 pentru jaf şi condamnat la 7 ani de închisoare

Bărbatul a fost arestat în 1984 pentru jaf şi condamnat la 7 ani de închisoare, scrie BBC.

Au săpat tunel cu furculiţa şi au evadat din puşcărie

Mai avea doar două luni de ispăşit, când a dispărut fără urmă. Gardienii au descoperit că a săpat cu furculiţa un tunel cu secţiunea de 50 centimetri cu 75 de centimetri şi lungimea de 12 metri.

A fost ajutat de alţi trei deţinuţi, bulgarul Dimitar Nikolov Iliev, indianul Sayed Mohammed Said şi malaezianul Tee Kok King, împreună cu care a evadat. Toţi cei 4 sunt daţi în urmărire generală.

 

 

El a reuşit să evadeze din penitenciar şi a stat bine ascuns. Singura persoană cu care lua legătura şi pe care o şi vizita din când în când era mama lui.

Aşa au şi reuşit poliţiştii să-l captureze. Bărbatul a fost prins în timp ce se ducea la mama sa în vizită. De altfel, femeia a mărturisit că acesta a luat legătura cu ea la scurt timp după ce a evadat.

Steven a fost arestat, iar acum va trebui să ispăşească restul de pedeapsă, iar magistraţii vor hotărî cât va primi în plus şi pentru evadare.

 

 

Bărbatul a pus la cale un plan diabolic. El şi-a chemat fratele la vizită şi după ce au rămas singuri, deţinutul l-a adormit cu un drog. L-a dezbrăcat, s-a îmbrăcat cu hainele lui şi aşa a reuşit să iasă din închisoare.

Evadarea lui Alexander Delgado a fost confirmată în baza amprentelor fratelui său, scrie BBC. După 13 luni, Alexander Delgado a fost prins în oraşul Callao, de pe malul Oceanului Pacific.

Interogat de presă în legătură cu motivul evadării, Alexander Delgado a spus că pur şi simplu era disperat să îşi vadă mama.

 

 

 
 
Loading...