Foarte multe relații se destramă de multe ori din cauza faptului că vine un moment când realizăm că am avut așteptări mult prea mari de la persoana pe care o avem lângă noi și ne dăm seama că nu este cea potrivită. La fel a crezut și un bărbat despre proaspăta lui soție, numai că a alungat-o dintr-un motiv halucinant.


În mod tradițional, mirele și mireasa puteau fi dezamăgiți unul de celălalt atunci când căsătoriile erau aranjate și ajungeau să se cunoască abia în fața altarului. Un bărbat, în vârstă de 34 de ani, a divorțat însă de soția sa – de 28 de ani - pentru că nu i-a plăcut cum arăta fără machiaj, informează Distractify.

Femeia a povestit unui psiholog că mariajul lor a durat vreo șase luni, până într-o zi când au avut fatidica idee de a merge împreună la piscină să înoate. Atunci când tânăra a ieșit din apă, lipsită de machiaj, bărbatul a fost total dezamăgit, nu se aștepta să fie o diferență atât de mare față de pozele de pe rețelele de socializare.

Din păcate, nu este singurul caz de acest fel. Anul trecut, un mire algerian a divorțat de soția sa și a dat-o și în judecată, cerându-i 20.000 de dolari despăgubire pentru că...nu mai era suficient de drăguță fără machiaj. Mariajul nu a durat decât câteva ore, dar situația a fost extrem de jenantă. Bărbatul a crezut că că intrase în casă o femeie străină, o hoață, într-atât de mare era diferența de aspect. Faptul că propriul soț nu a recunoscut-o fără machiaj, i-a produs femeii o profundă suferință.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 

 

 
 
Loading...