Un bărbat din Nigeria i-a uimit pe judecători atunci când le-a spus care este motivul pentru care vrea să divorțeze de soția sa, după un mariaj de 12 ani. Bărbatul susține că s-a săturat să-l oblige să-i facă sex oral.


„Soția mea este demonică. De ani de zile tot insistă să-i fac sex oral atunci când este în perioada de ciclu. Nu am avut vreo problemă cu asta la început pentru că este soția mea și am jurat să o iubesc. Dar lucrurile au scăpat de sub control și mă pune mereu să-i fac sex oral”, a mărturisit Idongesit Etuk (38 de ani) în fața judecătorilor, potrivit Daily Star.

„La început n-am luat-o în serios, dar m-a amenințat că divorțează de mine și ia și copiii cu ea dacă nu-i ofer ceea ce dorește”, a mai adăugat bărbatul. El a spus că nu mai poate trăi în condițiile astea și vrea să se despartă de femeia în vârstă de 40 de ani.

La rândul ei, femeia a negat că l-ar fi forțat în vreun fel să-i satisfacă plăcerile sexuale. „Nu l-am obligat. I-am cerut doar o dată și de când a refuzat, nu l-am mai deranjat. Încă îmi iubesc soțul și nu pot trăi fără el. Nici copiii mei nu pot trăi fără tatăl lor la o vârstă atât de fragedă.”

În cele din urmă, judecătorul a încheiat actul de divorț, custodia copiilor revenind femeii, iar costurile fiind suportate de cel care a depus plângerea, adică de bărbat, care va putea să-și vadă oricând copiii.

 
 
Loading...