Deși la prima vedere pare un act chiar crud, tatuajele pe corpurile copiilor nu sunt reale. Ba mai mult, au un scop extraordinar, acela de a-i face pe micuți să se simtă mai bine în propria piele, mai ales când trec prin momente triste sau de viață și de moarte.


Benjamin Lloyd este un artist tatuator din Noua Zeelandă. Pe lână meseria lui, acesta realizează adevărate opere de artă pe trupurile copiilor, iar scopul lui este unul nobil. Tatuajele nu sunt cu adevărat tatuaje, căci nu se folosesc ace sau cerneala specifică, ci culori non-toxice. Mai mult, aceste cerneluri sunt imprimate cu un spray.

tatuaj.jpg

tatuaj copii
Copiii sunt extrem de încântați de desenele de pe corp
Foto: Facebook

 

Proiectul a demarat cu o imagine publicată pe pagina de Facebook a artistului, cea a unui copil căruia i-a desenat un craniu și câțiva trandafiri. Alături a scris textul: "Dacă primesc 50 de like-uri, mă duc la Spitalul Starship și îi desenz pe toți copiii de acolo". Benjamin nu se aștepta totuși la reacția primită, căci a strâns 400.000 de aprecieri, așa că a mers să-și țină promisiunea, notează The Sun. Lloyd a găsit astfel o modalitate de a-i susține și bucura pe copiii bolnavi din spitale.

Primul "client" a fost fiul său vitreg. Acesta a murit la doar șapte ani, iar întreaga lor relație l-a inspirat. “Copiii sunt atât de încântați și mirați. De îndată ce își văd tatujul, încrederea lor crește. Singurul lucru negativ este că nu mai vor să facă duș după aceea”, a declarat cretorul desenelor. Fiecare tatuaj durează cam nouă minute pentru a fi finalizat.

tatuaj_1.jpg

copii tatuati
Un desen pe corp reprezintă un accelerator de încredere
Foto: Facebook
 
 
Loading...