Munca unui doctor poate fi foarte solicitantă, astfel că la sfârșitul programului sau poate chiar în timpul serviciului, unele persoane apelează la diverse metode de relaxare. La fel a făcut și un doctor din New York, numai că metoda sa antistres i-a adus moartea.


Câțiva medici de la Spitalul Bronx, din New York, și-au descoperit colegul în vârstă de 48 de ani fără suflare. El se afla în biroul său, pe scaun și pe jumătate desbrăcat, iar pe calculatorul de pe birou rula un film pornografic, relatează Metro.co.uk

Cel mai probabil cauza decesului medicului se datorează unui stop cardiac și având în vedere probele, polițiștii cred că s-a produs din cauza faptului că bărbatul se masturba în timp ce se uita la filmul cu scene sexuale. 

În anul 2013, cercetătorii belgieni au realizat un studiu pentru a afla cât de frecvent poate fi stopul cardiac intervenit în timpul sexului. Ei au descoperit însă că sunt mai multe șanse de a muri din cauza cafelei și s-a observat că mai mult de jumătate dintre cei care mor de inimă nu fac nimic în mod special în acel moment.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...