O femeie din Marea Britanie trece printr-un coșmar! Helen Christie (26 de ani) suferă din cauza sânilor uriași și vrea să îi micșoreze. Bruneta atrage atenția oriunde se duce, dar susține că bustul ei generos i-a distrus încrederea în sine și calitatea vieții.


Multe femei își doresc sânii mari, însă cele care au un bust generos de la „mama natură” nu sunt la fel de încântate! Acesta este cazul lui Helen Christie, a cărei viață a fost schimbată atunci când au început să îi crească sânii. Pe lângă comentariile pe care le primește zilnic, tânăra se confruntă și cu dureri greu de imaginat.

La vârsta de 16 ani, bustul ei a început să crească incredibil de repede, ajungând la cupa D, apoi în mod dramatic la cupa H. Helen Christie nu mai vrea să fie în centrul atenției din cauza sânilor ei și își dorește să îi micșoreze. Ani de zile, decolteul ei i-a creat și probleme medicale destul de serioase. De la dureri de spate, la probleme cu somnul, Helen a avut parte numai de neplăceri. Tânăra este nevoită să poarte tricouri XXXL de la bărbați, pentru că sânii nu îi încap în haine de femei. Helen Christie nu se simte bine când se dezbracă nici în fața partenerei ei de viață. Tânăra este într-o relație de doi ani cu o actuala ei iubită. 

helen.jpg

Helen Christie
Helen Christie și iubita ei
Foto: Facebook

„Nu port bluze decoltate!”

helen2.jpg

Helen Christie
Helen nu poartă bluze decoltate când iese din casă
Foto: Facebook

 

„Oamenii comentează pe seama sânilor mei chiar și când ies pe stradă. Unii îmi spun că am pepeni! De la 16 ani mă confrunt cu asta și nu mă simt bine. Urăsc atenția pe care  o primesc din cauza lor. Nu port bluze decoltate, pentru că sânii mei ar cădea din ele. Mă îmbrac doar în tricouri largi, care mă fac să arăt și mai mare decât sunt. Nu mă simt bine în pielea mea. Nu pot să nu port sutien, pentru că mă dor foarte tare, iar asta este o problemă și în viața intimă. Nu mă dezbrac nici în fața iubitei mele! Problema asta m-a afectat și pe plan psihic, pot spune că sufăr de depresie din cauza aceasta.”, a povestit Helen Christie, potrivit tabloidului britanic Mirror

Femeia este hotărâtă să își micșoreze sânii, însă nu este o operație ușoară și nici ieftină. Deși are probleme medicale din cauza lor, intervenția chirurgicală de micșorare nu este decontată de asigurarea de sănătate. Astfel, Helen Christie a cerut ajutorul oamenilor în speranța că va reuși să strângă suma de care are nevoie pentru operație. 

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: