Teah Vincent, mama a trei copii, este acuzată că a făcut sex cu un adolescent de 14 ani. În mod șocant, femeia de 32 de ani dă vina tot pe copil pentru acest lucru. Ea susține că băiatul nu i-a spus că este în clasa a IX-a. Acum, femeia a ajuns în instanță, acesta fiind tratat ca un caz de pedofilie. Vârsta la care un minor își poate da consimțământul să întrețină relații sexuale este de 16 ani, în Marea Britanie.


Femeia i-a convins băiat și pe prietenul său să vină la casa ei din Woolaston (Anglia), după ce i-a văzut jucând fotbal în apropiere. Ea a spus în fața judecătorului: „Sunt sigură că mi-a zis că are 16 ani și am simțit că arată mult mai în vârstă. Nu mi-a trecut prin minte că ar putea fi sub vârsta asta. Cu siguranță nu mi-a spus că este în clasa a XI-a sau că are doar 14 ani, înainte să facem sex.”

Procuratura susține că femeia l-a invitat pe băiat în dormitorul ei, apoi s-a dezbrăcat și a inițiat totul, relatează tabloidul britanic The Sun. Teah Vincent a declarat în fața juraților că nu l-a forțat pe băiat să întrețină relații intime cu ea : „Nu neg că am făcut sex. Nu l-am forțat, el a răspuns cu bucurie din proprie inițiativă ". Ea a spus că nu îl cunoștea pe băiat  înainte de după-amiaza aceea, dar îl știa pe un tânăr de 21 de ani, care era prieten cu băiatul. Femeia a spus că a crezut că băiatul și amicul său joacă fotbal lângă casa ei, deoarece erau „interesați” de ea. Ea a spus că atunci când băieții au venit la ea acasă, nu le-a oferit alcool, ci doar apă.

teah-vincent2.jpg

Teah Vincent
Teah are 32 de ani
Foto: Facebook

Femeia susține că și-a dat seama mult prea târziu că băiatul are 14 ani

Procurorul Christopher Smyth a spus: „Băiatul avea sentimentul puternic că situația nu era corectă. Știa că este sub vârsta limită și că există o diferență foarte mare între ei - ea avea mai mult de două ori vârsta lui”. După ce a întreținut relații sexuale cu băiatul, a spus instanței, „a existat o discuție despre școală și abia atunci mi-am dat seama de vârsta lui reală. Cred că a intrat în panică când și-a dezvăluit vârsta, având 14 ani. Sunt supărată pe mine și sunt supărată pe ei pentru că au mințit cu privire la vârsta lor. Dacă aș fi știut adevărul la acea vreme, nu aș mai fi aici în instanță ". Procesul este în plină desfășurare.
 

 
 
Loading...