Amanda Teague a hotărât că nu are de gând să mai aştepte să fie cerută în căsătorie, şi a mers în larg, pe ocean, pentru a se căsători cu... fantoma Căpitanului Jack, un pirat care a murit aproximativ în anul 1700.


Conform Daily Star, femeia în vârstă de 45 de ani a mărturisit că şi-a găsit sufletul pereche, indiferent că acesta nu mai este... viu. Pentru ea, faptul că nu sunt un cuplu obişnuit, nu este o problemă, și spune că merg la întâlniri, se mai ceartă uneori şi fac inclusiv sex. Mai mărturisește că spiritul a fost alături de ea când mergea cu maşina, când se uita la televizor sau când stătea în pat, la început nu s-a gândit că vor merge atât de departe, însă au ajuns să se căsătoreacă, pe un vas, în largul mării, pentru ca piratul să poată fi contactat mai uşor de medium.

Amanda Teague
Foto Captura Ecran Dailystar

Aceasta a folosit un medium, pentru a se căsători legal cu piratul mort, care a spus DA, în locul său, într-o formă posedată. Aceasta a declarat pentru acelaşi site faptul că este fericită şi crede că şi-a găsit sufletul pereche. "Există multe persoane care nu cunosc faptul că există relaţii amoroase cu spirite, iar eu vreau să transmit acest mesaj. Într-o zi mi-a spus că şi-ar dori să fim împreună pe viaţă, doar că nu mai auzise până atunci de atracţii şi relaţii între fantome şi persoane umane", a spus soţia fantomei.

loading...
Loading...