Darla Elizabeth Hise, în vârstă de 27 de ani, și-a ucis fiica în vârstă de doar 6 ani pe motiv că o proteja de extratereștri. Aceasta le-a spus autorităților care au închis-o că a vrut să o trimită în Rai, ca ființele din Spațiu să nu-i mai poată face rău.


Darla a fost închisă într-un spital de psihiatrie după ce și-a ucis propria fiică cu patru focuri de armă.  Femeia le-a spus polistilor că fiica și fiul ei erau în pericol din cauza extratereștrilor și a crezut că își poate salva copilul dacă o trimite în rai, motiv pentru care a recurs la gestul sau. De asemenea, femeia a declarat că fiica ei avea extratereștrii în corp și își dorea să îi elimine din stomac, potrivit The Roanoke Times.

Avocatul femeii a declarat că aceasta nu era conștientă de ceea ce făcea, din cauza cantității mari de droguri pe care o avea în organism la acele momente, dar și din cauza condiției mentale în care se afla, în ultima perioada aceasta dând semne că psihicul ei nu funcționează tocmai normal.

”În acest caz, probele arată că Hise consumase o cantitate mare de droguri și că nu era conștientă de acțiunile sale. Mai mult decât atât, problemele psihice pe care le are au făcut-o să recurgă la acest gest”, a spus acesta. Testele au arătat că femeia a luat metanfetamină, amfetamină și marijuana, droguri pe care le consuma zilnic de trei săptămâni.

”În declarațiile date detectivului Grimm, acesta a detaliat că ea credea că fiica sa de 6 ani și fiul ei de 3 ani erau în pericol din cauza extratereștrilor, așa că s-a hotărât să o trimită pe copilă în Rai ca să o salveze”, se arată în moțiunea de la tribunal.

Băiețelul de trei ani a fost găsit în casă și plasat în grija altei familii. Hise a fost acuzată de crimă de gradul întâi, tentativă de omor, folosirea unei arme de foc, posesie de metamfetamina și posesia unei arme de foc în timp ce se afla în posesia drogurilor.

 

 
 
Loading...