Ashlee Hutt este mamă a trei copii, asta deși are doar 24 de ani. Deși ar trebui să se dedice creșterii și educării lor, tânăra a rămas repetentă la acest capitol. Mai mult, a făcut un gest șocant: și-a injectat copiii cu heroină și le-a spus că este vorba despre un “suc pentru dormit”.


O prietenă de-a femeii a alertat autoritățile și Serviciul de Protecție a Copilului, care au mers în razie la casa din Washington în care vinovata locuia alături de copii și de iubitul ei. Poliția a descoperit că minorii de 2, 4 și 6 ani trăiau în condiții insalubre, printre fecale de rozătoare și ace folosite de seringă.

Copiii au fost luați de autorități în luna noiembrie a anului trecut, când adulții, mama și iubitul ei, au și ajuns la închisoare, relatează Daily Mail, și au recunoscut că sunt dependenți de heroină.

Cel mai mare dintre cei trei copii, băiețelul de șase ani, a povestit cum mama lui amesteca un praf alb cu apă și îi injecta pe toți. Pe corpurile micuților s-au descoperit vânătăti, zgârieturi și semne de injecții. Medicii au găsit urme de heroină după ce au analizat părul fetiței de doi ani.

 
 
Loading...