Este firesc să pierdem lucruri, mai ales atunci când suntem ceva mai amețiți după o petrecere. O tânără din Marea Britanie pare să fi pierdut ceva mult mai important după ce a petrecut o seară cu prietenii în oraș.


Amelia Wrlch (20 de ani) i-a îngrozit pe polițiști cu apelul său atunci când le-a cerut ajutorul să-și găsească o parte a corpului, relatează Metro.co.uk. Ea s-a născut cu o malformație la mâna dreaptă, astfel că are nevoie de o proteză. În seara în care a petrecut cu colegii la un local pentru că au terminat primul an de facultate, și-a pierdut această proteză. 

Inițial nu și-a dat seama de acest lucru întrucât cu toții erau cam amețiți după petrecerea stropită bine cu alcool. Când a descoperit însă dimineață că îi lipsește proteza a intrat în panică și a sunat la poliție, temându-se că cineva i-ar fi furat mâna prostetică. 

"În acel moment nu mi-am dat seama că am pierdut-o, dar a doua zi am realizat că nu mai aveam. Cred că am fost la toaletă, am dat-o jos  și apoi am lăsat-o acolo fără să-mi dau seama. Este un lucru estetic. Nu sunt multe lucruri pentru care mă lupt, dar mâna prostetică îmi dă încredere și este foarte scumpă", a declarat Amelia. 

Polițiștii au vorbit cu cei din local pentru a-i ajuta să o găsească, dar până în acest moment nu au avut noroc.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 

 
 
Loading...