Rolf Buchholz (58 de ani) deține în momentul de față recordul mondial, fiind omul cu cele mai multe piercing-uri din lume. El are în total 453 de piercing-uri metalice introduse în mai multe zone din corp, iar 278 dintre acestea se află pe penis.


În ciuda aspectului său fizic neobișnuit și a faptului că organul său sexual este „dotat” cu peste 200 de piercing-uri, Rolf, care locuiește în orașul german Dortmund, a mărturist că viața sa sexuală nu a fost deloc afectată, după cum precizează Daily Star.

„Chiar nu este nicio problemă. Am piercing-uri de foarte mult timp. Dacă ar fi fost vreo problemă, aș fi renunțat la ele de mult”, a declarat plin de optimism Rolf.

rolf_2.jpg

Rolf Buchholz piercing penis
Deține recordul mondial pentru că este omul cu cele mai multe piercing-uri din lume
Foto: Instagram

Mai mult decât atât, deținătorul unui asemenea record mondial, care are și numeroase tatuaje și două coarne implantate în frunte, a mărturisit că are o viață sexuală fantastică. De fapt, piercing-urile îi creează probleme mai degrabă în aeroporturi, decât în pat, alături de iubita sa, din cauza faptului că detectoarele de metale o iau razna în preajma sa.

rolf_1.jpg

Rolf Buchholz piercing penis
Rolf susține că are o viață sexuală fantastică, deși are peste 200 de piercing-uri pe penis
Foto: Instagram

Rolf este renumit și pentru faptul că deține un număr impresionant de piercing-uri concentrate în anumite părți ale  corpului (de exenplu, în jurul gurii are 94 de „accesorii”).

Piercing-urile l-au pus uneori și în situații dificile. Rolf își amintește că i-a fost cândva interzis accesul în Emiratele Arabe Unite atunci când a călătorit în Dubai deoarece autoritățile s-au temut că este un vrăjitor care practică „magie neagră”.

 
 
Loading...