Panică maximă în rândul tinerelor care s-au angajat la firmele britanice de menaj. Nu le deranjează faptul că în fişa postului scrie că trebuie să dea cu aspiratorul, mătura sau să şteargă praful dezbrăcate complet. Singurul lucru enervant este că toţi clienţii „le cer favoruri sexuale şi le oferă sume mari de bani pentru asta”.


Panică! „Fetele noastre se deplasează la domiciliul clientului care le-a solicitat. Se dezbracă şi încep să cureţe. Însă după nici 20 de minute, gazda începe să facă aluzii să le facă propuneri indecente spunându-le că în loc se le achite cei 70 de lire sterline pe oră, dublează suma pentru a obţine favoruri sexuale. De multe ori oferă şi mai mulţi bani, putând ajunge la sume cuprinse între 500 şi 1.000 de lire sterline”, a declarat pentru ziarul Metro un reprezentant al companiei „Nude Plus”. Chiar dacă sunt avertizaţi să nu solicite acest tip de servicii, clienţii îşi încearcă norocul confundându-le pe menajere cu nişte simple prostituate. „Fetele noastre nu sunt escorte, ci prestează doar servicii de curăţenie”, a declarat reprezentantul companiei. Unele dintre fete au demisionat după doar două zile de muncă pentru că au avut parte de clienţi perverşi. Conform surselor din industria de sexy-menajere, unii clienţi se masturbează în timp ce ele lucrează, alţii le aşteaptă în pielea goală şi se plimbă prin casă în timp ce ele fac curat. Deşi semnează un contract prin care se obligă să nu le atingă pe fete în timp ce lucrează, unii clienţi nu pot sta cuminţi şi se apucă să le pipăie. „I-am repetat de mai multe ori să nu mă mai atingă. Apoi am apăsat butonul de panică al telefonului primit de la firmă şi au venit bodyguarzii să mă salveze”, a povestit pentru Daily Star, Anna, o menajeră sexy.

44897410_l.jpg

menajere pielea goală, bristol, londra marea britanie, sex, abuzuri sexuale
Tinerele sunt alese de clienţi direct de pe pagina de internet a companiei
foto 123rf

Majoritatea fetelor care se angajează la aceste firme de curăţenie sunt stripteuze şi „fac un ban în plus pe timpul zilei”. Nici una dintre ele nu a practicat vreodată prostituţia. În Bristol, Londra şi Manchester sexy menajerele au deschis peste 30 de procese de hărţuire sexuală împotriva clienţilor. Dacă sunt găsiţi vinovaţi, aceştia pot plăti despăgubiri de până la 50.000 de lire sterline.

 
 
Loading...