Dacă sunteţi destul de îndrăzneţi, puteţi încerca experienţa de a merge la primul cinematograf pentru nudişti din lume. Acesta se află în Tel Aviv, Israel.


S-a deschis primul cinematograf pentru nudişti din lume în capitala Israelului, Tel Aviv. Proiectarea filmelr este urmată de alte activităţi la pielea goală, de la citit până la ateliere de preparare de sushi. Deja a avut loc prima proiecţie de film în cionematograful nudiştilor. Spectatorii goi puşcă au urmărit comedia franceză “Naked Normandy”.

Potrivit unuia din grupul de fondatori, profesorul Ofer, acest cinematograf prezintă avantajul că, fără haine, nu se mai poate spune nimic despre clasa căreia aparţine o persoană. Acesta susţine că au participat la eveniment tot felul de oameni, din toate categoriile sociale.

Pentru ca spectatorii să se simtă bine, organizatorii au instituit câteva reguli simple care impugn “respectarea spaţiului foecărei persoane”. Aparatele, cum ar fi camerele de filmare şi telefoanele mobile, au fost lăsate acasă şi fiecărei persoane i s-a spus să-şi aducă prosoape mari pentru o mai bună igienă. Celor care au venit la cinematograful nudiştilor li s-a atras atenţia să nu ia nuditatea drept o invitaţie la sex.

“Nuditatea este o experienţă fizică şi personală care ne eliberează de constrângerile societăţii, cel puţin în privinţa costumaţiei”, spune Ofer. El a explicat că încearcă să promoveze nuditatea ca un legitim mod de viaţă perfect în Israelul în cea mai mare parte conservator.

Primul cinematograf pentru nudişti din lume ar putea să dea naştere unei mode la Paris sau Londra, unde sunt deja restaurante în pielea goală.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: