O mamă aflată pe punctul de naște un băiețel a primit o veste cruntă din partea medicilor care au sfătuit-o să apeleze la avort întrucât copilul nu s-a dezvoltat normal și s-ar fi născut cu organele interne în afara corpului.


La ecograf, Holly Hodgson fusese anunțată de doctori că băiețelul ei avea intestinele în afara corpului, ieșind printr-un orificiu din abdomen. În ciuda complicațiilor, atunci când a văzut primele imagini cu bebelușul său, Holly a decis imediat să ducă sarcina la bun sfârșit, să nu renunțe la copil, informează Daily Mail.

bebelus.jpg

bebelus
Medicii nu i-au dat nicio șansă de supraviețuire
Foto Daily Mail

Atât ea, cât și soțul său au fost de acord să-i dea micuțului o șansă la viață având în vedere că după ce au investigat în mediul online condiția copilului, au flat că în 95% din cazuri, copilul a supraviețuit. Astfel, pe 14 decembrie anul trecut, s-a născut băiețelul lor pe care l-au numit Teddy.

mama_bebelus.jpg

mama bebelus
Mama sa nu a vrut să renunțe la copil și a dus sarcina până la capăt cu succes
Foto Facebook

După operația care a presupus integrarea organelor interne în organism, copilul a început să se recupereze și este foarte sănătos și fericit. "Este un băiețel tare fericit. Îi place să «vorbească» și să facă mutre la oameni. Le zâmbește și chițăie chiar și celor pe care nu-i știe - este foarte drăguț", a declarat Holly.

Studiile au arătat că malformația pe care a avut-o Teddy afectează unul din 5.000 de bebeluși - este așadar un caz foarte rar, dar cei care se nasc astfel și supraviețuiesc, ar putea avea creșterea încetinită.

 
 
Loading...