în cazul anumitor persoane, violența și sadismul se pare că n-au limită de vârstă. O adolescentă din Rusia a fost arestată după ce a publicat pe Internet materiale video în care s-a filmat torturând și ucigând pisici și câini pentru simpla satisfacere a „setei de sânge”


Alina Orlova (17 ani), din Vladivostock, împreună cu o altă tânără, cunoscută doar sub pseudonimul Kristina K, s-au filmat în timp ce ucideau prin torturi îngrozitoare pisici și cățeluși, informează The Mirror.

Imaginile de groază le surprind pe tinerele ucigașe cum răstignește pe un perete un cățel, imitând crucificarea, în timp ce altul este spânzurat de claviculă de viu, apoi este împușcat cu o armă cu aer comprimat.

Printre imaginile filmate, polițiștii au observat că au ucis și alte animale, precum cel în care arată cum îl eviscerează cu un cuțit și-i scoate organele interne. Șocați, internauții ruși au anunțat poliția după ce au văzut materialele video online, iar mai mulți localnici au scris o petiție prin care au cerut autorităților să ia măsuri.

pisica_torturata.jpg

pisica torturata
Se prefăcea că lua animale de companie în grijă, dar în schimb le ucidea prin tortură
Foto: The Mirror

Se pare că cele două adolescente sunt eleve și locuiesc în orașul Khaborovsk, din sud-estul Federației Ruse. Acestea mințeau că iau în grijă animale de companie pe care stăpânii nu le mai doreau, dar în schimb, fetele le torturau și le luau apoi viața, publicând și filmările faptelor lor, drept dovadă.

Într-una dintre imaginile Alinei Orlova, aceasta este fotografiată ținând în mână un cățeluș, înfășat într-un fel de eșarfă și deschide gura amenințător, de parcă ar vrea să-l muște pe micul animal. La prima vedere, ai spune că o fată drăguță nu ar face așa ceva și este doar o glumă. Filmările șocante contrazic însă prmia impresie. 

 
 
Loading...