Coincidență sau destin? Cele două au reprezentat întotdeauna un mister, iar oamenilor le-a fost greu să-și explice anumite momente unice din viața lor. Același lucru a pățit și un cuplu din China când se uitau pe fotografiile de familie. Au descoperit un detaliu surprinzător.


Lu Yiqin se uita împreună cu soțul său, Zhang Hedong la un album foto de familie, când la un moment dat au descoperit un detaliu uluitor într-o poză în care Zhang avea doar 14 ani, relatează Mashable.com.
El se afla atunci în vacanță, vizitând statuia gigantică a lui Budha de pe Muntele Ling, iar în fotografie, în spatele lui Zhang, a fost prinsă pe obiectiv și mama lui Lu Yiqin, îmbrăcată cu jachetă roșie și pantaloni negri. 

poza_coincidenta.jpg

poza coincidenta
Pe atunci, Zhang avea doar 14 ani, dar în poză apare și mama viitoarei sale soții
Foto Mashable.com

Cei doi tineri au fost uluiți când au făcut această descoperire întrucât pe atunci nu se cunoșteau - cu atât mai puțin familiile lor. "Cum este posibilă o asemenea coincidență?", s-a mirat Lu. Aceasta ar putea fi într-adevăr una dintre cele mai stranii coincidențe; Lu și Zhang sunt astăzi căsătoriți, sunt foarte fericiți împreună, iar detaliul pe care l-au văzut în fotografie le-a întărit și mai mult legătură, dându-le sentimentul că sunt făcuți unul pentru celălalt.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 
 
Loading...