Pare un scenariu de film, dar e realitate! În viitor, contactul interuman va fi din ce în ce mai rar. Nici măcar nu vom mai face sex unii cu alții, spun experții. În schimb, fiecare persoană va avea câte un robot ce îi va putea satisface toate poftele. Primii pași au fost deja făcuți. Roboții nu mai sunt doar mașinării industriale. Ne ajută la treburile casei, ne fac de mâncare, iar în viitor ne vor îndeplini și cele mai ciudate fantezii sexuale.


Specialiștii susțin că sexul cu roboții va fi din ce în ce mai răspândit în următorii 20 de ani și că „mașinăriile” vor fi mai bune în pat decât noi, relatează metro.co.uk. Joe Snell, expert în robotică, explică: „Pentru că roboții pot fi programați, vor putea îndeplini orice nevoie a fiecărui individ în parte. Sexul cu roboții va deveni o dependență pentru oameni. Roboții sunt mereu disponibili și nu vor spune niciodată nu, orice fantezie am avea. În 2050, sexul cu roboți va fi deja un lucru comun, unii oameni chiar se vor putea îndrăgosti cu adevărat de adroizi”.

O revoluție sexuală

Savantul David Levy de la Universitatea din Maastricht a prezis că mariajele între oameni și roboți vor fi posibile până în anul 2050. De asemenea, alți specialiști susțin că vor exista prostituate roboți și că bordelurile din Amsterdam vor fi pline de astfel de mașinării, pe care le numesc niște „zei ai sexului”. Realitatea virutală devine tot mai realistă, fiind capabilă să imite și să îmbunătățească experiența sexului cu un partener uman. Acum, bărbații au posibilitatea să își cumpere femeia-android, care poate arăta exact așa cum vor ei. În viitor, vor putea interacționa cu ea și relația va fi una cât se poate de reală. Sex-roboții ne vor înlocui partenerii în următoarele zeci de ani. 

 
 
Loading...