O căsnicie nu poate fi susținută doar prin dragoste, iar doi tineri au învățat acest lucru abia atunci când și-au pus problema despărțirii. Când Alexandra și-a pierdut slujba, au început să apară problemele financiare, iar nici pentru tatuatorul Dmitry nu era o perioadă prea înfloritoare.


Cei doi au început să se certe din ce în ce mai des din cauza banilor și chiar au ajuns să își dorească să divorțeze unul de celălalt. Nu erau căsătoriți de mult timp și deja se gândeau la despărțire. Totuși, celor doi le-a venit o idee, care deși părea a fi una neinspirată, le-a salvat căsnicia.

Cei doi tineri, originari din Rusia, s-au filmat făcând sex împreună, potrivit thesun.co.uk. Au pus imaginile la vânzare pe internet, iar pentru că acestea le-au adus câștiguri financiare substanțiale, au repetat experiența.

alexandra_dmitry.jpg

alexandra dmitry
Cei doi au început să filmeze filme porno împreună
foto: thesun.co.uk

 

Acum, Alexandra și Dimitri petrec între trei și patru ore pe zi făcând sex și publicând imaginile pe internet. Cei doi sunt convinși că beneficiile nu au fost doar financiare, ci că partidele zilnice de sex le-au salvat mariajul.

La scurt timp, imaginile cu ei doi au ajuns și sub ochii prietenilor lor, însă acest lucru nu i-a făcut să renunțe. „Nu sunt rușinat de ceea ce fac. Toți prietenii mei știu, la fel și colegii de muncă și părinții. Suntem un cuplu căsătorit, așa că nu este nimic special în legătură cu doi oameni căsătoriți făcând sex”, susține Dmitry.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: