Un bărbat și-a filmat iubita în timp ce întreținea relații sexuale cu un câine. Fapta, care se pedepsește cu închisoarea în Marea Britanie, a fost descoperită atunci când materialul video a ajuns în atenția serviciilor sociale.


Michael Smith (64 de ani) a filmat actul sexual dintre Gwen Kerr (55 de ani) și cățelul lor, Tank, din rasa bull mastiff. În mod ironic, „secretul” cuplului a ajuns în atenția autorităților după ce chiar Smith l-a prezentat acestora, precizează The Mirror.

Se pare că bărbatul ar fi arătat înregistrarea video serviciilor sociale pe 27 mai anul trecut, sub pretextul că părea îngrijorat cu privire la iubita sa, dar a fost el însuși găsit vinovat. Smith a fost acuzat de complicitate la actul sexual dintre un om și un animal, folosind în mod abuziv acel câine și pentru posesie de imagini cu un conținut ridicat de pornografie. Gwen Kerr a fost la rândul ei acuzată pentru că a făcut sex cu un animal.

gwen.jpg

sex cu caine
Gwen a fost filmată în timp ce întreținea relații sexuale cu un câine
Foto: The Mirror

Judecătorilor li s-au prezentat dovezi care arată cum femeia stătea aplecată și îndemna căinele să se supună unui act sexual, în timp ce Smith filma. Pe înregistrare se poate vedea și cum bărbatul o plesnea peste fese pe femeie în timpul actului sexual.

caine.jpg

bull mastiff
Așa arată un câine din rasa bull mastiff
Foto: Wikipedia

Smith a primit sentința maximă pentru această infracțiune, adică doi ani de închisoare. Gwen în schimb, a fost doar pusă sub supraveghere timp de 12 luni, scăpând doar cu un avertisment: „Să nu mai faci asta”.

 
 
Loading...