Autoriţăţile americane au de-a face cu un caz şocant. O femeie din Oklahoma şi fiica ei au fost arestate pentru incest. Cele două s-au căsătorit în martie 2016, iar înainte, americanca a mai fost măritată şi cu…fiul ei.


Autorităţile din Oklahoma au descoperit că Patricia Ann Spann (43 de ani) este legal căsătorită cu fiica ei biologică, Misty Velvet Dawn (25 de ani). Anchetatorii au mai descoperit că femeia mai fusese căsătorită în 2008 cu fiul ei. După 15 luni însă, Patricia a cerut o anulare citând incestul drept motivare.

Adevărul a ieşit la iveală în urma unei anchete derulate de Protecţia Copilului. Patricia le-a spus autorităţilor că a pierdut custodia celor 3 copii ai ei, care au fost adoptaţi în cele din urmă de către bunica lor din partea tatălui, informează time.com.

Patricia consideră nu a făcut nimic greşit şi spune că i s-a părut normal să se căsătorească cu fiica ei, pentru că pe certificatul de naştere al tinerei nu era trecut numele ei ca mamă.

Legea din statul american Oklahoma consideră incest orice căsătorie între rude apropiate fie că există sau nu relaţii sexual, iar pedeapsa  poate ajunge până la 10 ani de inchisoare. Cele două au fost arestate, iar cauţiunea se ridică la 10.000 de dolari.

 

 

 

 
 
Loading...