Mark Zuckerberg, directorul executiv al Facebook a publicat pe Internt marți, 21 iunie, o imagine în care promovează rețeaua de socializare Instagram. În fotografie, internauții au observat însă un detaliu surprinzător.


În imagine, Zuckerberg le mulțumește celor 500 de milioane de utilizatori activi de pe Instagram, afișându-se simbolic cu celebra ramă în care sunt încadrate pozele de pe această rețea online, potrivit DailyMail.co.uk

mark.jpg

mark zuckerberg
Zuckerberg le mulțumește celor 500 de milioane de utilizatori activi de pe Instagram
Foto Facebook

În dreapta sa însă, se poate observa cum laptopul său are camera web și mufa audio acoperite cu bandă adezivă. Oare care ar fi motivul pentru care cel mai celebru CEO a făcut asta? Se zvonește că există anumiți hackeri foarte experimentați care sunt capabili să obțină controlul interfața camerei web a laptopurilor și să îl poată supraveghea pe proprietarul acelui calculator. 

mark_zuck.jpg

mark zuckerberg
Zuckerberg pare să se teamă tot mai mult pentru siguranța lui
Foto Facebook

Luându-ne după gestul său, se pare că Zuckerberg, care deține o avere de aproximativ 35.7 miliarde de dolari, încearcă să prevină un astfel de atac cibernetic. În plus, nu este pentru prima dată când sunt surprinse astfel de detalii. 

zuck.jpg

mark zuckerberg
În luna februarie, a făcut jogging alături de cinci gărzi de corp
Foto Splash News

În urmă cu nouă luni, fondatorul Facebook s-a fotografiat la același birou, având același Macbook și care la fel avea camera și mufa audio acoperite. Mark Zuckerberg pare destul de îngrijorat cu privire la siguranța sa. În luna februarie el a fost surprins în timp ce făcea jogging prin Berlin, însoțit de cinci gărzi de corp.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 
 
Loading...