O femeie suferă de o boală rară care i-a influențat negativ întreaga viață. Corpul ei emană mirosuri extrem de neplăcute, similare peștelui intrat în putrefacție, cepei sau chiar fecalelor.


Afecțiunea lui Kelly Fidoe-White (36 de ani) se numește trimetilaminurie, care de-a lungul timpului, a făcut-o pe femeie să devină anxioasă. Boala ei metabolică mai este cunoscută și sub numele de „sindromul mirosului de pește” din cauza mirosurilor pe care le emană, precizează The Mirror.

Din cauza plângerilor pe care le-a primit la locul de muncă din partea colegilor, Kelly a ajuns să sufere și de anxietate, fiind afectată emoțional de atitudinea celor din jur. Ea lucrează ca radiograf, dar este nevoită să muncească numai pe turele de noapte pentru a limita numărul persoanelor expuse la mirosurile sale.

Kelly face câte patru dușuri pe zi, își schimbă hainele de două ori într-o zi și consumă tuburi întregi de deodorant, dar niciuna dintre aceste măsuri nu funcționează.

Organismul lui Kelly nu este capabil să sintetizeze anumiți compuși din alimentele pe care le mănâncă și care conțin o substanță numită colină. Aceasta este eliminată prin transpirație, respirație și urină. Din păcate pentru Kelly, nu există un tratament suficient de puternic pentru a-i stopa mirosurile neplăcute.

 

 
 
Loading...