Un regizor a realizat un documentar despre cartelurile din america de Sud, în care a surprins modul extrem de brutal în care mafioții își torturează rivalii. Traficanții de droguri latino-americani sunt atât de sadici, încât îi fac pe teroriștii Statului Islamic niște „simpli copilași”.


Regizorul Colin Offland, în documentarul „Wildlands”, a explorat lumea „sălbatică” a traficanților de cocaină, bazându-se foarte mult pe mărturisirile fostului polițist Mike Vigil, care s-a ocupat de acest domeniu al sopării traficului de stupefiante, relatează Daily Star. El a declarat că foarte multe persoane au fost ucise cu o brutalitate extremă de liderii cartelurilor de droguri.

Lumea dorgurilor din America Latină a fost surprinsă mai mult sau mai puțin autentic în numeroase filme, dar în viața reală, membrii bandelor și cartelurile acționează cu o violență ieșită din comun, care nu poate fi redată în cinematografe.

Membrii cartelului Zetas, din Mexic, obișnuiesc să cresteze litera „Z” pe cadavrele victimelor lor, pentru a marca cine este responsabil pentru moartea acelor nefericiți. liderul lor, Trevino Morales este cunoscut pentru faptul că obișnuiește să-și ucidă „adversarii” prin metoda „perpelirea”. Aceasta presupune „îmbăierea” victimei într-un butoi cu benzină sau orice altă substanță foarte inflamabilă și arderea ei de vie.

Asasina La China, din cartelul Sinaloa, a a legat o dată un bărbat de bara din spate a unui camion și l-a târât pe o distanță de mai mulți kilometri, complet dezbrăcat, până ce acesta a murit.

De departe, cea mai de temut metodă de tortură este așa-numita „cravată columbiană”, care presupune tăierea orizontală a gâtului victimei, fiindu-i apoi scoasă limba prin acel orificiu. Persoana respectivă are astfel parte de o moarte lentă și extrem de dureroasă.

 
 
Loading...