Nikitah Beadman avea doar 17 aniîn momentul în care a trecut prin cele mai grele clipe din viața sa chiar din cauza fostului ei iubit. Robert Galleghan (33 de ani) a găsit o modalitate inimaginabilă de a o chinui pe adolescentă.


După numai trei luni de relație,l a început teroarea. Era hotărâtă să-l părăsească, dar a mai făcut un ultim gest de prietenie și a mers la el acasă, unde acesta găzduia o petrecere. Încă de la început, Niki a știut că seara se va termina rău, mai ales că fusese amenințată în repetate rânduri: “Mereu mi-a zis că o să mă îngroape undeva”.

Presimțirea ei nu a fost departe de ceea ce s-a și întâmplat, căci bărbatul, orbit de furie când a fost annțat că relația s-a terminat, a dus-o pe tânără într-un container din spatele curții sale, unde a supus-o la niște chinuri groaznice. I-a legat trupul, de sus până jos, cu sârmă, inclusiv în zona gâtului, ceea ce a făcut-o pe Nicki să nu mai poată respira. Mai mult, i-a scos lenjeria intimă și i-a îndesat-o în gură, apoi a luat o saltea de sport și a însășurat- și legat-o cu sârmă în jurul fostei sale iubite, pentru a se asigura în acest fel că fata chiar nu mai poate respira. A lovit-o în nenumărate rânduri și în burtă, din dorința de a-i afecta minorei posibilitatea de a avea copii, notează cei de la Daily Mail.

Poliția  a fost alertată de prietenii fetei, care părăsiseră petrecerea mai devreme, fugăriți cu un cuțit de agresor. Oamenii legii au fost întâmpinași de Robert, care le-a spus că el a fost cel asaltat, dar aceștia au văzut containerul de pe proprietatea lui și au decis să se uite înăuntrul lui. Când au dat cu ochii de tânăra torturată, s-au îngrozit. Au decis să și filmeze totul, pentru că nu au mai crezut că aceasta va supraviețui.

Totul s-a întâmplat în urmă cu apropae 4 ani, dar fata a retrăit întreaga dramă. Galleghan a fost judecat pentru fapta sa și a primit opt ani în spatele gratiilor.

 
 
Loading...