Un bărbat din Bangladesh suferă de o afecțiune a pielii foarte rară care-i conferă un aspect înfiorător. Întregul său corp este acoperit de tumori dezgustătoare și toți sătenii se tem de el.


Shadot Hossain (47 de ani) suferă de neurofibromatoză, o boală care se manifestă prin creșterea pe întreaga suprafață a pielii, inclusiv pe față, a unor tumori uriașe care-i pun viața în pericol, după cum relatează Metro.co.uk.

Shadot trebuie să fie supus cât mai urgent unei intervenții chirurgicale, altfel riscă să fie sufocat de tumori care îl împiedică să se și hrănească în mod adecvat. Protuberanțele sunt atât de proeminente și îi provoacă dureri atât de cumplite, încât îi este aproape imposibil să poarte haine.

Aspectul său înfiorător îi îngrozește pe toți cei din jur, chiar și pe cei trei copii ai săi. Din acest motiv, durerea sufletească pe care o resimte în momentul în care vede reacțiile celor din jur este aproape la fel de mare precum cea produsă de tumori.

„În momentul în care mă vede cineva, încearcă să se îndepărteze de mine. Copiii, când mă văd, se sperie și o iau la fugă. Se tem de mine. Nici nu pot să ies din casă pentru că toți copiii se tem de mine. Mă numesc «monstru». Dar n-am fost mereu așa. Eram arătos atunci când eram tânăr. Astăzi, Abdullah (unul dintre fiii săi, n.r.) nici măcar nu vorbește cu mine. Înțeleg de ce are reacția asta. Nu pot face nimic pentru familia mea”, a mărturisit îndurerat Shadot.

Sărmanul bărbat nu mai este capabil să mănânce sau să se îmbrace siongur. Este dependent de ajutorul altor persoane. Familia lui Shadot a ajuns acum la mila sătenilor care le mai oferă uneori haine și alte lucruri folositoare.

 
 
Loading...