Pentru unii tatuajele sunt o operă de artă, în timp ce alții le văd ca pe ceva monstruos. Unii pasionați de „desene” impregnate pentru totdeauan pe corp merg atât de departe, încât cheltuie o avere pentru a-și acoperi trupul în cerneală permanentă. Acesta este și cazul lui Amber Luke, o tânără din Australia, și-a transformat complet corpul, la doar 24 de ani!


Fană înfocată a tatuajelor, tânăra și-a „pictat” întreg corpul, inclusiv fața. Mai mult, ea și-a tatuat și globul ocular, o procedură extrem de riscantă care poate duce chiar și la orbire. Cel mai recent, femeia și-a făcut piercing dermal. Acesta înseamnă încastrare bijuteriilor în piele și sunt considerate mai mult un implant.

amber-luke-3.jpg

Amber Luke
Amber Luke și-a tatuat globul ocular
Foto: Instagram

 

Odată făcute, acestea se pot îndepărat doar prin metodă chirurgicală, deoarece bijuteria „implantată” este făcută astfel încât să devină o parte a corpului. Cu toate acestea, există riscul ca organismul să respingă obiectul străin, dar asta nu a speriat-o pe Amber Luke, care face tot posibilul să își aducă modificări cât mai șocante.

Amber Luke vrea și mai multe tatuaje

amber-luke.jpg

Amber Luke
Tânăra vrea să își mai facă tatuaje
Foto: Instagram

 

Amber Luke speră că își va acoperi întreg corpul cu tatuaje. Pentru a-și îndeplini acest vis, ea a cheltuit deja peste 20.000 de euro, la diverse saloane. Abia mai vezi părticele din piele neacoperite de „desene”. Amber are o colecție impresionantă de tatuaje și pe chip, zonă în care foarte puțini au curaj să își facă. 

amber-luke-2.jpg

Amber Luke
Amber este foarte mândră de felul în care arată
Foto: Instagram

 

Citește și

Aşa arată tatuajele ciudate ale vedetelor

Care e semnificația sinistră a tatuajelor pe care le au pușcăriașii

 
 
Loading...
Citeste tot despre: