Nu toată lumea este conștientă de faptul că un film de groază rămâne totuși doar o simplă producție cinematografică. Un bărbat a suferit un stop cardiac în timp ce se uita la filmul "The Conjuring 2".


Acesta locuia în India, avea 65 de ani și a trebuit să fie dus de urgență la spital după ce a făcut un atac de inimă în timpul celei mai înfricoșătoare părți din film, relatează Metro.co.uk. 

Se afla la Cinematograful Sri Balasubramaniar, din Tamil Nadu, împreună cu prietenul său. La un momendat dat. acesta a leșinat din cauza unor dureri puternice în piept. Cu toate că a fost dus la spital, medicii nu au mai putut face nimic, iar bărbatul a murit. 

Ciudățenia a urmat însă abia după moartea sa. Atunci când trebuia să fie declarat post mortem, s-a constatat că trupul neînsuflețit al acestuia lipsea, iar prietenul său era de negăsit. Poliția încearcă să găsească acum corpul defunctului, dar și pe  prietenul acestuia.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 
 
Loading...