Un bărbat din Connecticut (SUA) și-a câștigat azi noapte titlul de cel mai nepriceput șofer la parcări din istorie! Băut și grăbit, el s-a înfipt cu mașina iubitei într-o clădire, unde a făcut o gaură considerabilă.


Totul s-a întâmplat în jurul orei 2 noaptea trecută. Conform www.huffinghtonpost.com, americanul a reușit „performanța” de a-și propti mașina într-o vilă, la doi metri și jumătate deasupra pământului.

Cu doar câteva minute înainte, fusese oprit de un echipaj de poliție, la un control de rutină. Când s-au apropiat de șofer, polițiștii și-au dat seama că acesta nu era tocmai în regulă. L-au întrebat dacă a consumat alcool sau droguri, însă bărbatul n-a mai răspuns. A apăsat pedala de accelerație și a început să gonească de-a lungul unui bulevard.

Cursa s-a sfârșit un kilometru mai încolo, când omul a pierdut controlul volanului, a trecut printr-un gard de plasă metalică și s-a oprit fix în peretele casei. Deși pare greu de crezut, șoferul a reușit să iasă din mașină și să fugă de la locul accidentului.

Un insopector în construcții a fost chemat de urgență la fața locului pentru a stabili cât de afectată a fost structura de rezistență a casei devenită fără voia ei parcare!

 
 
Loading...