Nu ştii cum să-ţi mai faci manichiura? Ai încercat de toate şi vrei ceva inedit? Unghiile quartz sunt trendul verii 2017.


Un nou trend în materie de manichiură a luat avânt pe Instagram. Este vorba de unghiile rose quartz, care sunt inspirate din geologie, scrie Bored Panda.

Încercați un nou stil: unghiile îmblănite

fur-nails-122_700.jpg

unghii imblanite
Este vorba despre aplicarea pe unghiile naturale a unui lipici special pe care se adaugă materialul asemănător firelor de păr.
Foto Mars-salon.com
Citeste tot despre: 

Jan Arnold este creatoarea noului stil de unghii îmblănite. prezentat în cadrul show-ului Libertine toamnă/iarnă 2016., relatează Bored Panda.

În primul stadiu se aplică pe unghiile naturale un adeziv special (Vinylux Weekly Polish). În cel de-al doilea stadiu, se aplică elementul definitoriu acestui stil – materialul sub forma unei blănițe (albă sau cafenie). În funcție de creativitatea fiecăruia, se pot realiza mai multe modele. Iată mai jos un exemplu:

image1815_880.jpg

unghii imblanite
Foto Simply Nailogical

 

Unghiile rose quartz sunt inspirate de mineralul quartz, care este unul dintre cele mai întâlnite minerale în scoarţa pământului. Quartz-ul mai este folosit şi ca piatră semipreţioasă în industria bijuteriilor.

Acum, îl poţi purta şi pe unghii. Voi ce spuneţi? Aţi încerca o aşa manichiură?

 
 
Loading...