„Jurnalul unui incest”, așa au fost intitulate memoriile unei tinere femei care a scris cum a fost abuzată sexual încă de la vârsta de trei ani chiar de către propriul tată. În mod șocant, femeia afirmă că odată cu trecerea timpului, a început să-i placă să facă sex cu tatăl său.


Jurnalul, care a fost scris anonim, spune povestea unei femei care a trăit de la vârsta de trei ani, până la 20 de ani, când a devenit adult, într-o continuă rutină de abuzuri sexuale care s-au transformat ulterior într-o relație incestuoasă, după cum relatează The Mirror.

Ea a mărturisit că la început, abuzurile erau dureroase și o speriau, dar peste ani, ea acrescut crezând că a face sex cu propriul tată este ceva normal și s-a complăcut în situație, ba mai mult, a ajuns să-l seducă ea însăși pentru a-l face să se culce cu ea.

„Uneori îmi plăcea și chiar l-am sedus”

„Propriul meu tată este secretul meu. Faptul că mă viola este secretul meu, dar secretul din spatele secretului este că, uneori, îmi plăcea. Uneori doream asta și chiar îl seduceam.”

Abuzurile au început încă din copilărie, când bărbatul intra în camera fiicei sale și se culca cu ea sau o obliga să-l masturbeze. Fata mărturisește că uneori, tatăl ei o tăia cu un cuțit sau o lega în timp ce întreținea relații sexuale cu ea. La un moment dat, bărbatul ajunsese să o amenințe că se sinucide dacă nu face sex cu el. Odată, chiar l-ar fi găsit urcat pe un scaun și având un ștreang în jurul gâtului, amenințând că se spânzură. Atunci, fata a cedat și a început să-l masturbeze pentru a se calma.

„Număram de câte ori făceau sex părinții mei”

Memoriile tinerei femei au fost curpinse într-o carte cu un intens conținut pornografic, în care actele sexuale dintre tată și fiică sunt descrise detaliat. Într-una dintre povestiri, fata relatează că atunci când citea o carte de educație sexuală, în care se arătau imagini anatomice detaliate ale actului sexual dintre o femeie și un bărbat, a fost uimită că nu vedea un bărbat matur care făcea sex cu fetiță. Ea așa percepea că ar fi fost normal.

„Când aveam opt ani, ne-am mutat într-o casă nouă. Am presupus că dormitorul cel mai mare ar fi trebuit să fie pentru mine și tata, iar mama urma să doarmă într-unul dintre celelalte dormitoare. Ajunsesem să număr de câte ori făceau sex părinții mei. Devenise foarte important pentru mine. Îi uram că întrețineau relații sexuale.”

A ajuns să fie atrasă de bărbații violenți

Ea își amintește că părinții săi s-au despărțit pe când ea avea doar zece ani, însă tatăl său a continuat să o abuzeze. Memoriile arată că fata devenise confuză în ceea ce privește sentimentele pe care le avea față de propriul tată și își dăduse seama că avea tot atât de multă influență asupra lui, cât avea el asupra ei. Le-ar fi spus de abuzuri mamei și fratelui ei, dar aceștia au refuzat să discute despre acest lucru. Nici în cei mai apropiați prieteni nu a reușit să găsească un sprijin.

Atunci când a încercat să-și confrunte tatăl (fata ajunsese deja la vârsta maturității), acesta a negat că ar fi făcut ceva greșit. „Îmi zicea că dacă mai insist cu acuzațiile că m-a violat, atunci nu mă va mai considera fiica lui.” Abuzurile tatălui său au afectat-o mai mult decât și-ar fi imaginat și chiar dacă este conștientă de acest lucru, nu are cum să schimbe situația. A observat că este atrasă chiar de bărbații care sunt violenți și care o bat sau o leagă.

Șocantele memorii au fost adunate de editorul american Lorin Stein, care consideră manuscrisul o operă de artă și un bun studiu pentru psihologi care se confruntă cu anumite cazuri ale unor persoane care au fost abuzate sexual în copilărie de propriii părinți.

 

 
 
Loading...