Această profesoară a fost dată afară de la o școală din Marea Britanie unde preda pentru că publica fotografii mult prea sexy pe rețelele de scoializare. Foștii săi elevi o apără însă și au realizat o petiție prin care cer să o primească înapoi.


Lydia Ferguson (39 de ani) a devenit extrem de populară în rândul elevilor săi datorită pozelor destul de provocatoare de pe Internet, pe care direcțiunea școlii le consideră ofensatoare și neconforme cu meseria pe care o practică, precizează The Sun.

profa_2.jpg

profesoara sexy
Elevii o vor înapoi pe profesoară
Foto: The Sun

Când elevii au aflat că profesoara lor preferată, care este și mama a trei copii, a fost concediată s-au filmat cu telefonul mobil și au eralizat o petiție prin care cer conducerii școlii să o primească înapoi. Petiția „Aduceți-o pe Doamna Ferguson înapoi” a strâns peste 250 de semnături, iar unele vin chiar din partea unor părinți.

profa_3.jpg

profesoara sexy
Elevii consideră că nu este nimic indecent la pozele profesoarei lor preferate
Foto: The Sun

„Nu este nimic neînregulă cu pozele. Credem că doamna arată adorabil”, a declarat unul dintre elevi. Lydia Ferguson este iubită de copii pentru că îi ajută ori de câte ori au o problemă și rezolvă de fiecare dată problemele cu copiii delincvenți.

 
 
Loading...